Fra spiller til sponsor til spillende sponsor

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Seagulls har i dag skrevet under en ny avtale med vår ferskeste sponsor, denne gangen som spiller i sesongen 2017/18.

Haakon Nordvik har har vært en trofast spiller for Seagulls i 4 sesonger nå, 3 med A-laget. Capitalsentusiasten som er for det meste selvlært innen ishockey har tatt store steg de siste sesongene. Et uløst potensiale ligger og venter, og vi fikk smake litt på hva Nordvik kan bidra med når han scoret et viktig power play mål i fjorårets seier mot Hafrsfjord. Nordvik er kanskje ikke lenger ung og lovende, men han er en av få Haugesundere på laget, og bidrar stort med sine holdninger og innsats i både garderobe og på is. Vi er helt avhengig av å ha en Nordvik på laget, og er veldig fornøyd med å ha han med i neste sesong.

foto: Haugesund Avis
Facebooktwitter

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *